Начало » Новини » АПЕЛ ЗА НЕЗАБАВНА ПОМОЩ И СЪДЕЙСТВИЕ

АПЕЛ ЗА НЕЗАБАВНА ПОМОЩ И СЪДЕЙСТВИЕ

От името на Сдружение на потърпевшите от ЧСИ и Съдебната система – „Солидарност“, български и много други европейски граждани и компании, ние апелираме за помощ и незабавна намеса.

В продължение на 12 години български граждани, живущи в България или в чужбина и чужденци с имущество в България стават жертва на Частни Съдебни изпълнители и на Българската правосъдна система. От издаването на Гражданско Процесуалния Кодекс през 2008г. над 600 000 българи само за Софийския Районен Съд са пострадали, почти всички в порочно провеждано заповедно производство, а за страната са над 2 милиона, поради незаконни действия, извършени и продължаващи от съдебните изпълнители в грубо нарушение на правото на ЕС.

С настоящето обръщение и приложенията към него се обръщаме към ВСИЧКИ, поради неотложността на проблема и поради огромния грабеж, постоянните и продължаващи измами и престъпления, довели до унищожаване на човешки съдби и застрашаващи бъдещи потърпевши, ако не бъде сложен НЕЗАБАВЕН КРАЙ.

 

Днес, на 23.07. Сдружение на потърпевшите от ЧСИ и съдебната система „Солидарност“ подаде като Апел за незабавна помощ и съдействие към ВСИЧКИ ЕВРОПЕЙСКИ И БЪЛГАРСКИ ИНСТИТУЦИИ, във формата на „ЖАЛБА/ ПЕТИЦИЯ/ СИГНАЛ/ ИСКАНЕ“ с подпис и печат, с приложени доказателства под формата на линкове и сканирани документи.

ЗА ПРЕГЛЕД НА ЖАЛБАТА, ПЕТИЦИЯТА, СИГНАЛЪТ, И ИСКАНЕТО С ПОДПИС И ПЕЧАТ ПРИЛАГАМЕ СЛЕДНИЯТ PDF ФАЙЛ, КОЙТО ЩЕ БЪДЕ КАЧЕН И КАТО СТАТИЯ

Complaint,Petition,Signal,Request, with signature and seal

ЗА ПРЕГЛЕД НА ЖАЛБАТА, ПЕТИЦИЯТА, СИГНАЛЪТ, И ИСКАНЕТО С ПОДПИС И ПЕЧАТ ПРИЛАГАМЕ СЛЕДНИЯТ ФАЙЛ НА WORD, ЗА ДА ИМАТЕ НАЛИЦЕ НУЖНИТЕ ИМЕЙЛ АДРЕСИ

Complaint,Petition,Signal,Request

СКАНИРАНИТЕ ДОКУМЕНТИ НЯМАМЕ ПРАВО ДА ПУБЛИКУВАМЕ


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *