Начало » Дейности » Оранжеви жилетки внасят жалби, петиции и сигнали до ЕП и ЕК

Оранжеви жилетки внасят жалби, петиции и сигнали до ЕП и ЕК

Оранжеви жилетки внасят жалби, петиции и сигнали до ЕП и ЕК
От 12.06.2020г. до 30.06.2020г. всеки работен ден от 08.00ч. до 17.00ч. пред сградата на ЕК и ЕП на ул. Раковска 124; София вс. граждани потърпевши от незаконните действия на магистрати, ЧСИ, ДСИ, банки, монополи и колекторски фирми , които не са получили съдействие за решаване на проблемите им от българската правораздавателна система и институциите в държавата ЗАПОЧВАТ да сигнализират Евр. Комиси, Евр. Парламент и съответните комисии , както и всички евр. депутати чрез жалби, петиции и искане за сформиране на мисии / комисии съставени от чуждестранни депутати и магистрати , които да пристигнат в България на място и да установят извършените спрямо потърпевшите престъпления – отнемане на имущество и средства основно чрез Заповедното Производство.
Ще бъдат представени заедно с жалбите и конкретни доказателства спрямо конкретните магистрати и др. длъжностни лица!!!
Ще има потърпевши готови и да застанат пред камера със своите доказателства и материали уличаващи гореизброените лица в нарушенията които са извършили!!!
ВСИЧКИ присъстващи от ПОТЪРПЕВШИТЕ жалбоподатели и петиционери ще бъдат облечени в ОРАНЖЕВИ ЖИЛЕТКИ с цел отличаване от евентуално присъствие на ПРОВОКАТОРИ !!!
СЪБИТИЕТО Е БЕЗСРОЧНО – всеки работен ден до края на месец ЮНИ 2020г. и ще се изготвят списъци на всички включили се в инициативата!!!


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *