Начало » Дейности » ПЕТИЦИЯ до Президента на РБ; до Председателя на НС; до Гл. Прокурор …

ПЕТИЦИЯ до Президента на РБ; до Председателя на НС; до Гл. Прокурор …

ПЕТИЦИЯ до Президента на РБ; до Председателя на НС; до Гл. Прокурор …

До Президента на РБ

До Председателя на НС

До Гл. Прокурор

До Гл. Съдебен Инспектор

До Председателя на ВКС

До ВСС

ПЕТИЦИЯ

 

Уважаеми г-н Президент; г-жо Председател на НС; г-н Гл. инспектор; г-жо Гл. съдебен инспектор; г-н Председател на ВКС; г-н Представляващ на ВСС

Обръщаме се към Вас, тъй като от 2008 г. с въвеждането на заповедното производство по Гражданския процесуален кодекс се извърши „узаконено“ чрез съдебни актове ограбване на български граждани и фирми в полза на банки, частни лихвари, монополни дружества, поставени със закона в привилегировано положение да извършват социални услуги (Топлофикация, ВИК и енергийни дружества). В следствие на това се заобикаля нормалния начин за провеждане на съдопроизводство, за което свидетелстват следните статистически данни, предоставени ни от Министерство на правосъдието и публикувани на сайта, че годишно в България се образуват над 300 хиляди изпълнителни дела, от които над 260 хиляди са при частни съдебни изпълнители, а останалите при ДСИ, като същите в огромната си част произтичат от заповедни производства и броят им непрекъснато се увеличава. Наши жалби, петиции и сигнали и доказателства за нарушаването на Европейското право от страна на съда и ЧСИ / ДСИ са публикувани на нашия сайт.

В следствие на това огромна част от имоти, жилища на граждани и фирми бяха продадени на безценица като едновременно с това тези хора са превърнати в аутсайдери на обществото. Районни съдии, частни и държавни съдебни изпълнители са извършили и продължават да извършват множество документни престъпления и длъжностни такива, които могат да бъдат бързо установени по безспорен начин като бъде извършена незабавна проверка на техните частни граждански и изпълнителни дела.

Във връзка с констатираните от нас порочно прилагане на правото на ЕС по Заповедното Производство и Изпълнителния Процес, както и пълното бездействие до момента на всички институции, които сезираме, ние настояваме за незабавна среща с всеки един от Вас поотделно или заедно, както и с целия висш съдебен съвет.

 

 

24.04.2020 г.                                                                         Подпис: …………………………

София

 

 

Варианти за попълване и подаване на петицията:

  1. Ако желаете САМО да подпишете и да се присъедините към тази петицията попълнете полетата и натисни бутона „ПОДПИСВАМ„ от ТУК!
  2. Ако подкрепяте петицията, но желаете да я подадете ЛИЧНО/ИНДИВИДУАЛНО то следва:
  • да си я изтеглите от линка по долу,
  • да си я разпечатите,
  • да я подпишете и
  • да я пратите по имейл или лично да я внесете!

 

Изтегли от тук в Word!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *