Начало » Библиотека » Стена на срама » Позора на българския съд е в издаване на определения, разпореждания и съобщения към ДЛЪЖНИЦИТЕ!

Позора на българския съд е в издаване на определения, разпореждания и съобщения към ДЛЪЖНИЦИТЕ!

Позора на българския съд е в издаване на определения, разпореждания и съобщения към ДЛЪЖНИЦИТЕ!

Съда се подиграва с правата ни за информираност в процеса, като пише актове, които нямат нишо общо с изискванията на заккона и морала, дори и в съобщения ни информира, че нямало проблем българското заповедно производство да бъде по-усложнено от ЕВРОПЕЙСКОТО!

Ние за тези нередовности ще информираме Европейската комисия и Европейския парламент, Съвета на европа, Венецианската комисия,  Комисия по петиции към Европейския парламент.

Същото е пожелателно да сторите и Вие другите потърпевши от българския съд!

Становището на съдиите, че нетрябвало да издават съдебни актове в Заповедното производство – разпореждания с мотиви ни лишава от ОСНОВНОТО ПРАВО да се защитим пред горе стоящият съд от евентуално издадено разпорежданев противоречие на закона и морала (нередовни документи, фалшиви такива или надписан дълг)

Неподписани актове и/или без мотиви на съдията  нищожни съдебни актове и те не пораждат правно действие! Същия акт може да бъде обявен за нищожен от съда като подадете БЕЗСРОЧНО – Иск за нищожност в районният съд.

Такива искове за нищожност има публикувани на нашите сайтове и те могат да Ви служат за образци.

Последиците от уважаване на иска са ОБЕЗСИЛВАНЕ на Заповедта за изпълнение и издадения Изпълнителен иск.

Пратете копие от исковата си молба занищожност по чл.270 ал.2 по ГПК и до горе изброените институции за да имат представа как българските съдилища изпълняват своите за дължения и Ви лишава от ПРАВА.

Действайте смело, не се отказвайте и ще УСПЕЕМ!!!

 

***

Определение № 886 от 03.01.2020

***

Определение № 5470 от 08.01.2020

***

Определение № 297903 от 10.12.2019

***

Разпореждане № 302185 от 16.12.2019

***

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *