Начало » Дейности » ТРЪГНА светкавично – УМИШЛЕНО унищожаване в районните съдилища..

ТРЪГНА светкавично – УМИШЛЕНО унищожаване в районните съдилища..

ТРЪГНА светкавично – УМИШЛЕНО унищожаване в районните съдилища..

ТРЪГНА светкавично – УМИШЛЕНО унищожаване в районните съдилища на дела по Заповедното производство – чл. 410 и чл. 417!!!

В момента в РС Варна се извършва изваждане от архива на съда на множество съдебни дела по Заповедно производство по ГПК, които се товарят на частен камион явно с цел унищожаването им.

В ЕП тече проверка на делата по Заповедно производство по ГПК по приети петиции на множество български граждани, в т.ч. и на граждани на Варна по дела гледани в РС Варна и ОС Варна. Някои от тези граждани са членове на „Сдружение на потърпевшите от частните съдебни изпълнители и съдебната система – Солидарност“.

На 05.09.19г. при изслушването на български граждани и адвокати в пленарната зала на Комисия по петициите на ЕК, от страна на комисията бе заявено от трибуната, че комисията ще изпрати работна група, която на място да се запознае с делата по дела по Заповедно производство по ГПК. Изказванията на българските граждани и адвокати, както и на членовете на комисията бяха веднага публикувани на сайта на ЕП и в интернет, с което са обществено достояние!

Явно след узнаване на заведените производства по приетите петиции пред  ЕК и предстоящата проверка на място в РС Варна се извършва изваждане от архива на съда на приключилите дела и тяхното унищожаване, с цел да не бъдат на разположение на проверяващите от ЕК при предстоящата проверка!

ВСИЧКИ които имат стари дела по Заповедното призводство (чл. 410 и чл. 417) нека НЕЗАБАВНО да отидат в съда и ДА СИ НАПРАВЯТ КОПИЕ НА ДЕЛАТА за да може след това при проверка от Европейските институции да има какво да им се покаже – ПРЕДИ да са УНИЩОЖИЛИ ДОКАЗАТЕЛСТВАТА за ПОГАЗВАНЕТО на ЗАКОНИТЕ от СЪД и ЧСИ-та!!!

„Сдружение на потърпевшите от частните съдебни изпълнители и съдебната система – Солидарност“, предприема своевремени деиствия по ИНФОРМИРАНЕ на ИНСТИТУЦИИТЕ в СТРАНАТА и Европейските институции:

Жалба До Гл пр-лр на РБ относно Унищожаване на дела

***

***

 

Ще внесем ЖАЛБИ и до:

Жалба до ВСС относно унищожаване на дела

Унищожаване жалба ВСС

***

 

Жалба до Жалба Председателя на ВКС относно унищожаване на дела

Унищожаване жалба ВКС

***

Жалба до Европейския Парламент относно унищожаване на дела

Унищожаване жалба ЕС

***


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *