Начало » Форум

Форум

Notifications
Clear all

„Асоциация за защита на длъжника“ търси сътрудничество с адвокати и граждани  

  RSS

(@stan-malchev)
Member
Joined: 5 години ago
Posts: 3
07/09/2016 4:51 pm  

„Асоциация за защита на длъжника“ търси сътрудничество с адвокати и граждани, посредством което да разшири екипа и работата си.

Ако сте потърпевши граждани , осъдени като „длъжници“ по силата на чл. 417 ГПК, минали сте  този път или ви предстои да се запознаете с що е то заповедно и изпълнително производство, заповед за изпълнение, изпълнител лист, покана за доброволно изпълнение и частен съдебен изпълнител, то знайте - ние смятаме, че имате място сред нас. Ако сте загубили своя бизнес, имущество, права:

-           В голямата си част делата, по които се разглежда заявление за издаване на заповед за изпълнение, особено остър е проблемът в столицата,  завършват без първоначално издадено разпореждане от съда за издаване на заповедта. Това е изначално погрешна практика.

-          Нищожни са всички последващи актове, ако липсва един предходен – основен юридически принцип, използван като основание за нищожност. За нея няма срок.

Поради горното, асоциацията търси съвестни адвокати, с които да си колоборира в защитата на нарушените права на длъжниците и търсенето на спазването на закона, правния ред и справедливия съдебен процес.

(1)    Ако имате опит в изпълнителния процес, процесуалното представителство по дела за вреди от държавата или искате да се развивате в този правен отрасъл;

(2)    Ако практикувате в защита на нарушение основни права в европейските съдилища, сезиране на институции и да изисквате да вършат своите задължения коректно;

Свържете се с нас на тел. 0896216860 и/или на e-mail @dlazhnika.org" target="_blank">az@dlazhnika.org


Quote
Share: